top of page
Ocean_edited.jpg

Bevægelse - Sjæl - Åndedræt
Hollistisk Mad - Yoga - Meditation

Retreats

Anda - Med rødder i de Færørske klipper og de Portugisiske kyststrækninger, finder vi sammen i kærligheden for Atlanterhavet og dets styrke, skønhed og visdom.

På Anda retreats vil du opleve at bevægelse, sjæl og åndedræt smelter sammen, således at du tages i hånden som et helt menneske.
Vi søger healing gennem bevægelse, lyd, stilhed, åndedræt og bioaktive fødevarer.

Hvert retreat skræddersys den aktuelle lokation, da det er et vigtigt element for os at indtænke den omkringliggende natur i retreatet. Yoga og meditation er gennemgående elementer på vores retreats, sammen med mindfulle måltider bestående af bioaktive fødevarer. Dertil vil du opleve en masse andre spændende tiltag som strækker sig fra meditativ trancedans, healende vandterapi, lydhealing og kakaoceremonier, vandreture og oplevelser på havet.

Julia Svabo
IMG_3339_edited.jpg

Psykolog med mange års erfaring og interesse indenfor holistisk helse. Underviser i yoga, meditation, krop og healing.
Min tilgang til den enkelte elev er nysgerrig, åben og accepterende.
 

Psykolog og holistisk behandler

Goncalo Galamba
FullSizeRender.jpg

Uddannet kok med mangeårig erfaring indenfor finere madlavning. Jeg har en stor viden og interesse omkring bioaktiv mad og hvordan dette bruges som helende redskab i forhold til den menneskelige helse.

Kok 

Healing

Yoga
Gennem bevægelse skabes plads i kroppen. Muskler og sener aktiveres, strækkes og styrkes i samarbejde med åndedrættet. Rygraden forlænges og smidiggøres. For hver indånding åbner du kroppen og giver dig selv plads til at udforske den på en ny måde. På udånding giver du slip og bevæger dig dybere enten gennem bevægelse eller ro.
 

Meditation

Meditation kan reducere stress, øge ro og klarhed samt fremme lykke. Mindfulness-meditation handler ikke om at lade dine tanker vandre og ej heller om at prøve at tømme sindet. I stedet involverer denne praksis opmærksomhed på det aktuelle øjeblik - især dine egne tanker, følelser og fornemmelser - uanset hvad det er, der sker. 

Helende vandterapi

Vandhealing kan være en meget transformerende behandling, der påvirker både krop og sind. Det er en plejende form for kropsterapi, der udføres i en varm pool med talje dybt vand. Blide stræk har en terapeutisk effekt på kroppen og understøttelsen af ​​vand gør det muligt at bevæge rygsøjlen på bestemte måder, der ikke er mulige på land.

Jeg vil guide dig gennem vandet, tune ind på din krop og "lytte" til, hvordan den bevæger sig, hvor den vil hen og hjælpe dig med at gøre det lettere. Næsten som en dans glider vi gennem vandet sammen, og din krop krøller, vrider og strækker sig, mens jeg fortsætter med at trække dig gennem vandet. Du vil føle dig sikker, plejet, sårbar og alligevel behagelig på én gang.

Kakaoceremoni

Kakaoceremonien er en form for shamanisk helbredelse, dog uden hallucinogener eller ud af kroppen oplevelser. 

Til ceremonien skaber vi en smuk stemning og deler rum og tid med hinanden. Her vil vi drikke "hellig" kakao som vil åbne dine blodkar og medføre øget blodgennemstrømning gennem kroppen. Dette intensificeres når vi bevæger kroppen gennem dans og kan medføre en følelse af let eufori.


Trancedans

Tunge dybe trommerytmer danner rammen om hver session hvor målet er at give slip på tanker og styring og istedet bevæge sig frit på impuls. Det er ofte når vi slipper styring, at vi formår at bevæge os på nye måder - det er her vi skaber kontakt til områder af kroppen som vi undgår både bevidst og ubevidst i hverdagen. Når vi bevæger os til steder i kroppen som er uudforskede eller glemte medfører det ofte at nye fornemmelser og følelser opstår. Tidligere traumer kan lagres i kroppen muskulært i form af spændinger og i trancedansen udforsker vi disse områder, ankerkender følelserne som er lagret der og giver dem plads til at være til stede.

Holistisk Bioaktiv Mad 

Det har fra begyndelsen været visionen med Anda at optimere folks liv ved at forbedre deres helbred. Vores vision er ikke kun at lindre symptomer, men at bidrage med naturlige løsninger på uløste langsigtede problemer gennem indtagelsen af ​​holistisk sund bioaktiv mad. Derudover ønsker vi at skærme folk mod stressede miljøer, der i høj grad påvirker deres helbred og tilbyde dem rene, naturlige løsninger, der fungerer, så man dagligt kan nå ens fulde potentiale.

Der er en visdom i naturen, der altid søger balance og stræber efter perfektion, og vores kroppe er ikke anderledes. Ved at stole på naturens visdom og arbejde med den, kan vi bruge det fulde potentiale af disse fordele til vores eget helbred og vitalitet.

 

Maden som tilbydes på Anda retreats hviler på tre principper:

  • Fermenteringens kraft

Vi er eksperter i traditionel levende kulturfermentering kombineret med gammel holistisk medicin, såsom Ayurveda og traditionel kinesisk medicin.

Fermentering er det perfekte eksempel på liv, her kombineres forskellige fødevarer for at skabe harmoni og optimere balance i kroppen. Alle traditionelle kulturer verden over fermenterer deres foretrukne fødevarer, så som soya, mælk, kakao, maca, baobab etc. det er således at fødevarer har været indtaget tidligere ved både ceremonier og ved traditionel medicin. Fødevarer forbedres gennem fermentering - farven, duften og smagen fremmes. Vigtigst af alt er skabelsen af bio-tilgængelige næringsstoffer på et højere niveau af terapeutisk værdi.

Ikke alene øges mængden af vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter, polyfenoler, enzymer og mikroorganismer, de bliver også nemmere for kroppen at optage og bruge.

  • 100% Naturlig

Vi bruger altid certificeret økologiske, ikke-GMO verificerede fødevarer, urter, svampe og lokale produkter.

  • Hjemmelavet med ekstra omsorg og kærlighed

All mad laves af os fra bunden af, således at din krop og sjæl får de bedste forudsætninger for regenerering.

Vi lever i et samfund, hvor mange mennesker tænker meget lidt på deres valg af fødevarer og som et resultat deraf har dårligt helbred og ikke nærer krop og sjæl i overensstemmelse med hvad der er bedst for dem; dog er der andre, der tænker så meget på, hvad de spiser, at de ender med at sidde fast i en rigid tankegang.

Når vi tænker på en spirituel vej, så forestiller vi ofte meditation, yoga, faste, sang eller bøn. Vi betragter normalt ikke vores daglige måltider som en potentiel indgangsport til mystisk transformation. Alligevel kan den mad, du spiser, og din tilgang til den være en af ​​de mest kraftfulde veje til åndelig fornyelse. Og et plus herved er at det kan være sjovt og lækkert!

I sidste ende håber vi at inspirere en tro og tillid til moder jord og naturens visdom som det mest effektive værktøj til sundhed og lykke.

IMG_1187.JPG
bottom of page