top of page

Ydelser

01.

Oplever du at du har det psykisk dårligt - eksempelvis på grund af stress, angst, depression eller andre livsændrende begivenheder som påvirker dit psykiske velbefindende, såsom skilsmisse, dødsfald, ulykke eller kroniske smerter, så kan et terapeutisk forløb, hjælpe dig med forståelse og håndtering samt redskaber til at komme videre i dit liv på en hensigtsmæssig måde.
I behandlingen vil vi sammen undersøge dit problem samt hvad der ligger til grund for det. Her kan du gennem refleksion opnå større selvforståelse samt udvide dine perspektiver på dit liv og hvordan du tilgår det. Endvidere vil du her tilegne dig redskaber som du kan anvende i hverdagen som vil ruste dig i forhold til at tackle fremtidige problemstillinger.
Jeg vægter dybde og grundighed samt en anerkendende og tillidsfuld indstilling højt, i målet mod positive resultater i terapien. Min tilgang til dig som klient er ikke-dømmende og åben og jeg sætter en ære i at dine grænser respekteres og at du anskues ud fra et helhedsorienteret syn, hvor også din omverden medregnes. 

Samtaleterapi

Jeg tilbyder samtaleterapi i trygge rolige lokaler i hjertet af København.
Samtaleterapi foregår i sessioner af 50. minutters varighed.

Klinikken finder du her:
Amagertorv 14B, 3 sal. 1160 København K

-

Nærmeste metro station er Gammel Strand. P-hus finder du i Illum eller Magasin. Nærmeste S-tog er Nørreport Station.

Skærmbillede 2020-11-24 kl. 13.15.07.png
Skærmbillede 2020-11-24 kl. 13.16.16.png
Skærmbillede 2020-11-24 kl. 13.15.25.png
02.

Ved online terapi gøres professionel rådgivning tilgængelig, overkommelig, praktisk - så enhver, der kæmper med livets udfordringer, kan få hjælp, når som helst og hvor som helst.

Der kan være flere grunde til at online terapi kan være en god mulighed for dig - online sessioner frigør tid i forhold til logistik, da de kan afholdes næsten alle steder. Alt det kræver er en stabil internetforbindelse samt et rum hvor du kan opholde dig uforstyrret under sessionen. 

Den igangværende corona pandemi skaber nye behov og bekymringer. Her kan online sessioner være et godt valg, - hvis du ønsker du at minimere eksponering over for andre, - eller befinder dig i karantæne, så kan du fortsætte dit terapi forløb online i trygheden af dit eget hjem.

 

 

 

Online samtaleterapi foregår i sessioner af 50. minutters varighed. Sessionerne foregår online, gennem en sikker forbindelse, hvor al data krypteres.

03.
Jeg har siden 2008 undervist i yoga, meditation og meditativ trancedans og set og oplevet hvilke gavnlige følger der kommer af regelmæssig praksis.
Vores krop er vores hylster og den er her for at favne alt der er os, både i fysisk og psykisk form. Derfor er det også vigtigt at den behandles med omsorg og respekteres og værdsættes.
Når du arbejder med din krop, dit åndedræt og din psyke, giver du dig selv en enestående mulighed for at udforske og lære at være i dig selv. Des større forståelse du får for din krop og dens signaler, des lettere vil du opleve det at være og agere i din krop uden begrænsninger og smerte.

Jeg tilbyder individuelle forløb så vel som gruppe undervisning i yoga, meditation, afspænding, meditativ trancedans, helende vand terapi og kakaoceremonier. Disse behandlingsmetoder praktiseres på mine ANDA retreats samt på forespørgsel.  

bottom of page